RO
HU
Broj stavki: 0
Prijava | Registracija
Novosti
NPP
kako da kupujem
katalog

Usluge

Sa sledećim uslugama smo na raspolaganju našim Partnerima:

  • Priprema bazena za zimu
  • izgradnja bazena, renoviranje, tehnički saveti
  • inžinjering, popravka
  • Hemikalije, održavanje bazena

                                 Priprema bazena za zimu

Verovatno ste zadovoljno koristili Vaš bazen preko leta. Priprema bazena za zimski period je jedan od uslova da i sledeće sezone bez problema možete uživati u čarima čiste vode. Naše preduzeće će vam pomoći u tome da što efikasnije odradite priprema za prezimljavanje vašeg bazena.

Sadržaj našeg kompleta za zimu je sredstvo za čišćenje ivice bazena, hemijsku ispravnost vode, postavljanje zaštitnog prekrivača, i postavljanje električne delove na bezbedno. Ako ne posedujete odgovarajuće hemikalije za hlor, pH i protiv alge naravno i to možemo da Vam obezbedimo. Izgradnja bazena, renoviranje, tehnički saveti 

Vlasnička struktura kompanije ima uglavnom tehničko obrazovanje. To samo po sebi je garancija da kompanija može da ispuni svaku potrebu. Imamo iskustva u projektovanju i izgradnju na evropskom i američkom nivou. Svaki bazen pre gradnje prvo tehnički projektujemo po planovima. Kao rezultat toga, u dokumentaciji naše kompanije u svakom trenutku možete naći planove prethodno izgrađenog bazena. Ovo je značajna i nezamenljiva pomoć ako vremenom dođe do modernizacije ili transformacije bazena.  

Za sve bazene koje naša kompanija gradi, prvenstveno obezbedimo potrebnu dokumentaciju za izgradnju. Radimo sve po propisima koje važe po opštinama, koristeći naša tehnička iskustva. Za to nam služi kao dokaz da u Mađarskoj Aqualing je uveo bazene sa plastičnim pločama, folijske bazene, tehnologiju prskanog betona i obloge sa kogyemant tehnologijom. Po posebnim porudžbinama projektujemo i pravimo mehaničke i arhitektonske projekte, ali kompanija nam ne funkcioniše kao projektni biro. Kod javnih bazena pre gradnje kompanija temeljno pregleda plan i po potrebi dopuni ili napravi promenu. Pored rada projektanta može da se prepozna i tehničko znanje Aqualing Kft. Naša kompanija u mađarskoj vrši održavanje bazena koje je sama izgradila. Kod blizu 100 javnih bazena vršimo zimsko i prolećno održavanje i pripremanje.  

 

Za to Aqualing Kft. ima razvijen jedinstven sistem. Imamo hemikalije u većem pakovanju, koje isporučujemo za javna kupališta, školske bazene, hotelske bazene. Samim tim smo uključeni i u održavanju tih bazena, jer naši saveti i stručnost omogućava da bazeni ostanu čisti do kraja sezone. Prihvatamo i renoviranje i modernizaciju zastarelih i dotrajalih bazena.  

 Mehanika, popravke mehaničkih jedinica

Najznačajniji deo mehanike bazena je pumpa. Od pravilnog funkcionisanja pumpe zavisi stanje vode u bazenu. Bez filtracije nemoguće postići prava čistoća bazenske vode. To je dovelo našu kompaniju do toga da izgradi jednu mernu stanicu za pumpe i filtracione uređaje. Na ovoj stanici možemo prekontrolisati svaki uređaj od 2m3/h do 150m3/h. Posedujemo rezervne delove za sve vodeće marke. Popravljene uređaje testiramo minimum 2 sata puštanjem u rad i posle toga vraćamo vlasniku.

 


Dole navedene su imena  proizvođača pumpi koje naša firma prodaje i popravlja:

Abak

Kripsol

Hayward

 Shott

 H2O

Badu (Speck)


 Emec

 Hemikalije, održavanje bazena

Za dugotrajnu operativnu sigurnost bazena je značajan korak kontrolisanje i održavanje. Održavanje bazena utiče na izgled samog bazena, na čistoću vode i dugoročno pouzdan rad mehaničke opreme. Ovaj zadatak zahteva veliku stručnost, kao na hemijskoj, tako i za strukturnoj i mašinskoj oblasti.Sa posvećenim radom održavanja je omogućeno efikasan rad bazena, koje je dugoročno veoma ekonomično rešenje.  


Naša firma se bavi i pripremanjem bazene za zimski period ili posle zime za prolećni takođe.
 

a.) U toku održavanja naše kolege vode računa o čistoći vode – prevoz hemikalija, analize vode, podešavanje parametara vode, okolina bazena da bude čista, čišćenje ivice bazena, otklanjanje vodenog kamenca, održavanje mehaničke opreme, čišćenje filtracionog uređaja, otklanjanje kvarova i menjanje potrošenih delova.

Održavanje prihvatamo sa bilo kojeg dela zemlje po povoljnoj ceni.
 
Ako su Vam potrebni samo odgovori ili saveti pozovite nas, jer naši saradnici mogu  da Vam pomognu i da Vas posavetuju ako imate bilo kakve dileme ili nedoumice.  
Održavanje i otklanjanje kvarova ne vrši se samo na licu mesta, jer za  popravke opreme u više slučajeva moramo koristiti naše radionice. Tamo imamo potrebne delove i mašine za popravku. Sa našim sredstvima brzo i lako možemo naći i otkloniti kvarove sa mehaničke opreme.

Ako primetite bilo kakve neispravnosti u radu Vašeg bazena pozovite nas!


b) Pripremanje bazene za zimu, proleće

Zbog zime bazenima je potrebna posebna nega. Zimski mraz može da naškodi za  svaki tip bazena, može da uništi oblogu ili konstrukciju, može da pokvari mehaničku opremu ili da lomi cevi i elemente ako bazen nije pripremljen po propisima.  Sa stručnim pripremama bazen 100% može da prezimi bez problema i da na proleće ostane isto u vrednosti kao pre zime. Zato Vam preporučujemo da angažujete stručnjake, da bi mogli da uživate u Vašem bazenu svake sezone bez problema. Ispravnost pripreme za zimu se vidi kad na proleće bazenska voda kristalna čista i mehanička oprema može odmah da krene u rad
Pakovanje hemikalija PL.

Mi smo na raspolaganju sa modernim visokim performansama našim partnerima. Osim sopstvene marke proizvoda u skladu sa potrebama klijenata možemo ponuditi pakovanje tečnosti, praha i granula. Na zahtev, možemo obezbediti i ambalažu. Ako ste zainteresovani za hemijski najam, kontaktirajte naše kolege na tel:011/3166-356.

Vegyszer bértöltés        Vegyszertöltés  


izjava o pravima
Korisnička služba
2012: Aqualing Srbija doo