RO
HU
Broj stavki: 0
Prijava | Registracija
Novosti
NPP
kako da kupujem
katalog

Saune

Saune

Izgradnja saune se radi sa unapred napravljenim elementima u jedinstvenim  veličinama. U osnovnom izdanju pravi se od 15 mm debljine lamperije, izolacija od  mineralne vune i za parnu branu aluminijumska folija. Sauna se ne dodiruje sa zidovima ugradne prostorije, zato je obezbeđena ventilacija. Vrata staklena, u bronzanoj boji  ili može od drveta sa staklenim prozorom. Sauna napravljena od abachi drveta: sa klupama, sa rešetkama za noge, sa rešetkom za zaštitu peći, sa naslonom, i sa lampama. Kontrola peći u osnovnom izdanju se nalazi na telu peći. Pribor potrebna količina vulkanskog kamena. 

Izlazak na teren u Budimpešti je besplatno. Prihvatamo izgradnje saune po posebnim merama i željama.
  

 Porodične saune   
Peći za saune 

Peći za saune sa nerđajućim kazanima, manji se prave kao  zidne  peći, a veći su u stojećim formama. Kod porodičnih sauna preporučujemo peći sa unutrašnjom komandom, kod kojih može da se namesti početak grejanja i temperatura. Peći za spoljašnu kontrolu se prave samo za javne saune. Spoljašna kontrola se računa kao odvojeni proizvod.
 
Elementi za saune  

Za saunu sledeće elemente možemo da vam ponudimo. Kamen iz saune preporučljivo dva puta godišnje sortirati. Polomljene treba promeniti, izmrvljene izbaciti. Od elemenata za saunu koristiti samo isključivo elemente koji su otporni na visoku temperaturu – peščani sat, termometar, parnometar, kofu i drvenu kašiku. 

 

  • Peščani sat (15 minutni)
  • 4lit. Kofa za saunu , drvena kašika
  • Kamen za saunu  20kg/ kut.
  • Termometar i parnometar
  • Lampa za saunu
  • Po porudžbini možemo obezbediti klupe i rešetke za noge od drveta

izjava o pravima
Korisnička služba
2012: Aqualing Srbija doo