Aqualing medence áruház logo
 
Firma Aqualing Srbija je osnovana 2005. godine, sa sedištem u Beogradu, registrovana kao društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu na veliko i malo. Aqualing Srbija već više od 8 godina uspešno posluje i postala je jedna od vodećih firmi na tržištu opreme i sredstava za odrzavanje bazena, zahvaljujući tehničkom znanju, korektnim poslovnim kontaktima i uslugama podredjenim željama svojih kupaca. Osnivač i vlasnik firme Aqualing Srbija je firma Aqualing Kft iz Budimpešte..
 
O NAMA
 
Aqualing Kft Budimpešta, kao matična firma, registrovana je od 1991 godine na tržištu izgradnje bazena i opreme bazena. Posluje blizu 20 godina. Svoj rad je započela kao porodično preduzeće, 1992. godine sa četiri madjarska vlasnika, da bi se do danas razvila u preduzeće srednje veličine. Na tržištu se pojavila sa izgradnjom bazena. Za kratko vreme na tržištu opreme bazena postala je jedna od vodećih firmi.
 
Aqualing Kft, u svoje bazene ugradjuje proizvode vodećih svetskih firmi. Nakon spoznaje činjenice da trgovina na veliko doprinosi boljim pozicijama na tržištu, pokrenula je izgradnju mreže svojih zastupnika, tako da danas ima preko stotinu partnera, koji se bave izgradnjom bazena. Bavi se pružanjem kompletnih usluga. Projektuje i izgradjuje porodične i javne bazene. Njeni stručnjaci se takodje bave i održavanjem i modernizacijom bazena, a svojim klijentima uvek je na raspolaganju sa tehničkim savetima.
 
Aqualing medenceáruház
Centralna kancelarija i skladište Akualinga u Budimpešti
 
U svetu Spa & Wellness-a sve više postaje poznata po svojim masažnim kadama, saunama, infra-crvenim i parnim kabinama i njihovom opremom.
 
Veliku pažnju poklanja stručnom usavršavanju svojih kadrova. Redovno vrši obuku sa stručnom prezentacijom u jedinicama lanaca robnih kuća. Održava stručne konsultacije o novim proizvodima i inovacijama u firmama koje se bave izgradnjom bazena i njihovim prometom npr. sa Madjarskim udruženjem za opremu bazena.
 
Član je Američke asocijacije za opremanje bazena (APSP).
 
Delokrug poslovanja se iz godine u godinu širio. Svoje poslovanje proširila je kako na tržište Mađarske, tako i na tržište Rumunije i tržište Srbije.
 
Aqualing Srbija već više od 6 godina, ima vodeću ulogu u prometu:
 
  • bazena za plivanje
  • opreme
  • hemikalija za održavanje bazena

 

Naša delatnost trgovine na malo i veliko takodje se vidno razvila i tokom godina započeli smo promet novih proizvoda, a sve u cilju zadovoljavanja rastućih potreba naših kupaca.

 

Aqualing Srbija je lider u trgovini na veliko sa hipermarketima!

 

Našim kupcima su pored usluga naše trgovačke jedinice na raspolaganju i usluge dostavljanja na kućnu adresu.

 

Trenutno, naša firma, ne bavi se gradnjom bazena, ali cilj nam je da u budućnosti u svoje usluge uvrstimo istu.


Aqualing Beograd-Palilula

Aqualing Beograd-Palilula

Aqualing Novi Sad

Aqualing Novi Sad